Modern webdesign

 

Fotografie

Copywriting

 

Webhosting

Snelle inlaadtijd – 99,80% uptime

T

SEO

Zoekmachineoptimalisatie – integratie zoektermen

Social Media

Integratie Facebook pagina

Digitale marketing

Nieuwsbrieven, Google- & Facebookcampagnes

Dynamisch

Makkelijk aanpasbaar door eindgebruiker

Responsive

Ook voor tablets, smartphones, …

Budgetvriendelijk

Kleine investering in geen tijd terugverdiend

Support

Uitstekende nazorg
en advies

Als je op zoek bent naar een website designer, kan ik Jürgen van harte aanbevelen. Ik ben ontzettend tevreden over onze samenwerking en het resultaat is gewoonweg fantastisch. Mijn website heeft nu een moderne uitstraling, precies wat ik wilde. Jürgen heeft niet alleen mijn visie begrepen, maar heeft ook zijn expertise toegepast om het naar een hoger niveau te tillen. Zijn professionaliteit, creativiteit en toewijding zijn echt bewonderenswaardig. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en kan Jürgen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige website designer. Trisha Hindryckx.

Trisha Hindryckx

Verhuurder, Oasis Beach-X | Vakantieappartement Guardamar del Segura

Zeer tevreden met de samenwerking met Jürgen, zeer vlotte en duidelijke communicatie. Het eindresultaat is meer dan verwacht en dit voor een betaalbare prijs. Jürgen helpt mee denken en kijkt om alles zo budgetvriendelijk te doen. 
JD-Design is in alle opzichten een echte aanrader.

Andy Geldof

Zaakvoerder, Laswerken Geldof | Algemene Laswerken Torhout

Voor een mooie, overzichtelijke en betaalbare website moet je bij JD Design zijn. Je wordt professioneel begeleid van begin tot eind.  En zelfs dan is er nog een maand gratis nazorg. Een aanrader!!

Yacine Khanfar

Personal Coach, I-mprove by Yacine | Personal Coach @ Home

Onze website is perfect geworden hoe wij het voor ogen hadden, dankzij de professionele aanpak van Jürgen:
licht, modern en overzichtelijk.

Jill De Coussemaker

Verhuurder, La Maisonette | Vakantiewoning De Panne

Ik ben enorm enthousiast en heel tevreden over mijn vernieuwde website gemaakt door Jürgen.
Een heel vlotte en toffe samenwerking. Een echte aanrader. Een krak in zijn vak.

Wendy Delaere

Zaakvoerster, Wendy Delaere | Medische Pedicure Roeselare

Ik ben super tevreden met de website die Jürgen heeft ontworpen voor mijn bedrijf.  Ben je op zoek naar een gedreven persoon die van aanpakken weet, dan ben je bij Jürgen aan het juiste adres. Een professionele en snelle service tegen een betaalbare prijs!

Gill Van Ackere

Zaakvoerder, GVA Technics | Algemene Elektriciteitswerken Roeselare

Ben je op zoek naar iemand die mooie websites kan bouwen tegen een betaalbare prijs, neem dan zeker contact op met JD-Design. Jürgen vult zeker alle verwachtingen in. De persoonlijke aanpak en vlotte samenwerking zorgen ervoor dat je op korte tijd een website hebt waarvan je enkel kon dromen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Jürgen Bossaert

Zaakvoerder, Tuinaanleg Bossaert | Tuinaannemer Oudenburg

Jürgen, ik ben zeer tevreden met het resultaat. Met het minimale aan informatie heb je er toch een heel mooi plaatje van kunnen maken. Het ziet er professioneel en overzichtelijk uit, op en top in orde! Deze website zal zeker een enorme boost geven naar nieuwe, potentiële klanten toe. Ik wil je graag bedanken voor de professionele samenwerking.

Michaël Verschaeve

Zaakvoerder, Dakwerken Michaël Verschaeve | Dakwerker Torhout

De keuze voor JD Design en Jürgen was en is een schot in de roos gebleken. Professionele no-nonsense aanpak, creatieve voorzetten en supersnelle feedback met een zowel visueel, inhoudelijk als functioneel geslaagd resultaat. Voor wie op zoek is naar een optimale service met een correct prijskaartje hoeft niet te twijfelen > één adres: info@jd-design.be.

Mieke Neirinck

Zaakvoerster, Thuisverpleging Mieke Neirinck | Verpleging aan huis Tielt

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe website. Jürgen heeft de verwachtingen die ik had ruimschoots overtroffen. Hij maakte een mooie, overzichtelijke website met een warme uitstraling. Een prachtig resultaat voor een zeer schappelijke prijs!

Kristof Anthonissen

Zaakvoerder, Antho Deco | Schilder- en decoratiewerken Torhout

Het was heel fijn samenwerken met Jürgen! Hij is erin geslaagd de website die ik voor ogen had vorm te geven. Dit in combinatie met zijn eigen creatieve toets. De communicatie verliep erg vlot. Bedankt Jürgen!

Charlotte Cool

Klinisch psychologe, Orion Psychologenpraktijk Lichtervelde

Ik ben zeer tevreden over de snelle service van Jürgen. Hij ging heel flexibel en creatief om met mijn ideeën. Dankzij de vlotte communicatie en kort op de bal feedback (vragen + suggesties) heeft hij iets heel moois kunnen maken! Bedankt Jürgen !!!

Natascha Derynck

Zaakvoerster, Assortie | Auticoach Lichtervelde

Een allesomvattende website creëren leek me een onmogelijke opdracht, maar toch slaagde Jürgen er in om op een visueel aantrekkelijke en overzichtelijke manier mijn werken voor te stellen. Zijn meerwaarde is ongetwijfeld dat hij meedenkt, oplossingen aanreikt die het eindresultaat helpen optimaliseren. De vele reacties bij het lanceren van de website bewijzen dat die prima voldoet.

Geert Missinne

Kunstenaar, Geert Missinne | Grafiekkunst Lichtervelde

Ik ben héél tevreden met het resultaat van mijn website. Jürgen komt met verschillende voorstellen en mogelijkheden. Hij staat open voor de inbreng van de klant, luistert naar wat het best aanvoelt. Jürgen is héél gemotiveerd en enthousiast bezig om steeds verbeteringen voor te stellen. De veranderingen gebeuren op een hele korte tijd. Hij spaart moeite nog tijd om te zorgen dat de website wordt zoals de klant verwacht en zelfs nóg beter. In zijn communicatie kan Jürgen héél gevat en komisch uit de hoek komen, deze humor typeert Jürgen, denk ik. Ik zou Jürgen zeker aanraden.

Elke Maes

Zaakvoerster, EQuniek | Paardencoach Lendelede

We zijn zeer tevreden met onze nieuwe website. Het was echt een vlotte samenwerking + Jürgen speelt snel in op de uit te voeren aanpassingen en stelt zelf goede suggesties voor. Kortom we hebben een prachtige website waarmee we zeker mogen gezien worden!

Filip Allaert - Dries Allaert - Ruben Hostyn

Zaakvoerders, Allaert Filip b.v. | Fabrikant Putkrikken Kuurne

Wij zijn heel erg tevreden over onze nieuwe website. Jürgen had heel veel geduld om de site in elkaar te steken! De website ziet er heel overzichtelijk en supermodern uit. Wij kunnen alvast niet laten om onze site te bezichtigen! Een echte aanrader voor wie nog op zoek is. 🙂
Mario Bruyneel

Zaakvoerder, Tuinen Mario Bruyneel | Tuinaanleg & -onderhoud Zwevegem

We zijn heel tevreden over onze website. Deze ziet er heel overzichtelijk uit en is zeer professioneel. De vraagprijs voor het maken van deze valt ook heel goed mee! We zullen zeker de naam JD Design doorgeven aan vrienden en familie,… Dank je wel Jurgen!

Frederik Van Maele

Zaakvoerder, FVM Car Cleaning | Autoschoonmaakbedrijf Tielt

Onze nieuwe website werd heel deskundig en met veel geduld in elkaar gestoken door Jürgen van JD Design. Het is een moderne en professionele website geworden waar onze klanten alles duidelijk kunnen terugvinden over ons bedrijf. Hartelijk dank Jürgen!

Dominiek Andries

Zaakvoerder, ASD ~ Hvac & Sanitair Roeselare

Vlotte samenwerking. Jürgen geeft goeie info en advies en heeft dan ook een mooie en overzichtelijke website voor mij gebouwd. Bedankt!

Anja Vansteelandt

Zaakvoerster, Thuisverpleging Anja Vansteelandt Torhout

Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe website. Jurgen staat steeds klaar om aanpassingen uit te voeren en mij bij te staan om zo tot een goed en mooi resultaat te komen.

Veerle Dereere

Zaakvoerster, Thuisverpleging Veerle Dereere Lichtervelde

Jürgen is er in geslaagd om een professionele website te bouwen die heel toegankelijk is voor een bepaalde doelgroep. De foto’s en kleuren ogen bijzonder mooi. Jürgen denkt probleemoplossend en is creatief om bepaalde ideeën op een prachtige manier vorm te geven. Het resultaat is dan ook beter dan verwacht. Ik had het zelf niet kunnen bedenken. Bedankt voor de vlotte samenwerking, het overnemen van de webhosting, het geduld en het eindresultaat!

Danny Senesael

EFT Master Practitioner (activiteit gestopt)

Ik ben heel tevreden over de nieuwe website en de zeer mooie foto’s. Onze zaak komt nu veel mooier en frisser over. Proficiat Jurgen voor het mooie werk in sneltempo!

Nico Cappaert

Uitbater, Rembrandt| Streekbieren- en Eetcafé Zedelgem

Ik ben heel tevreden over de geleverde service en wil Jürgen bedanken voor de vlotte samenwerking van begin tot einde, dit steeds met veel overleg! Kortom, een tevreden klant erbij! 😉

Sam Lâouaj

Algemene schrijnwerken (activiteit gestopt)

Ik zou Jürgen aan iedereen aanraden, hij kent echt zijn vak! Alles wat ik in gedachten had, werd ook zo ingevuld… Zelfs nog veel beter! Jürgen heeft heel veel geduld gehad om mijn ideeën te bundelen en er kwam altijd een hele vlotte reactie op al mijn vragen. Het was een leuke samenwerking met als resultaat een prachtige website waar ik echt heel trots op ben! Dikke merci hiervoor! 😉

Ilse Fiems

Zaakvoerster, Ilse Fiems | Schoonheidsspecialiste & Massagetherapeute Lichtervelde

Ik wil Jürgen bedanken voor het vernieuwen van mijn website. Dankzij hem kreeg de site een serieuze facelift! Veel uitnodigender, moderner, duidelijker en aangepast aan het doelpubliek. Jürgen geeft steeds veel tips en voert aanpassingen heel snel uit. Bij problemen doet hij er alles aan om voor een oplossing te zorgen.

Eve Dewaele

Zaakvoerster, De Talentenzolder| Kindercoaching & Creatieve workshops Torhout

Ik wil Jürgen bedanken voor de vlotte aanmaak van onze nieuwe website voor Herberg De Knocke, net als voor het overnemen van de webhosting. We kregen reeds heel wat aangename respons! Bedankt ook om verder onze evenementenkalender up-to-date te houden.

Christ Bruneel

Uitbater, De Knocke | Herberg Diksmuide (Nieuwkapelle)

Ik wil Jürgen van JD Design heel graag bedanken voor mijn mooie website en het vele geduld. Na de vele zenuwslopende momenten bij de opstart van mijn praktijk vind ik mijn site zelfs veel beter dan verwacht 😉 ! Alles wat ik op mijn website wou, staat erop. Jürgen is bovendien met veel leuke ideeën uit de hoek gekomen waar ik zelf niet eens had aan gedacht. In de toekomst zal ik JD Design zeker aanraden bij mijn vrienden en kennissen.

Jana Vuylsteke

Zaakvoerster, Jana Vuylsteke | Podologie Izegem

Jürgen, super bedankt voor de verfrissende en nieuwe website.
De samenwerking was heel goed, je luistert naar de wensen van de klant. Puik werk.
Arne Lips

Junior pilote, Ballonteam Lips ~ Ballonvaarten Rollegem – Kapelle

We willen JD Design bedanken voor de heel vlotte samenwerking ! Jürgen heeft een heel goed luisterend oor en kan de verzamelde gegevens mooi hertalen in concrete en overzichtelijke informatie naar onze klanten en prospecten toe. Hij brengt zelf ook leuke voorstellen en ideeën aan qua layout en inhoud. Bovendien heeft hij er voor gezorgd dat onze website zeer goed wordt gevonden in de zeer wijde omgeving van Kortemark. We kunnen tevens rekenen op een heel goede en snelle dienst na verkoop… Slotsom: een echte aanrader 😉 !

Björn Vandamme

Zaakvoerder, Dakwerken Vandamme | Dak-en zinkwerken Kortemark

Voor de nieuwe website van koninklijk theatergezelschap Lust in ‘t Schoone uit Ingooigem deden we een beroep op de expertise van JD Design. En ik moet eerlijk zeggen: het heeft ons nog geen seconde gespeten! Een heel stipte opvolging, wensen vanuit de vereniging in wederzijds overleg volledig en integraal uitgevoerd, een uitermate snelle afhandeling/invulling van de bijkomende voorstellen vanuit de vereniging, directe respons bij vragen/opmerkingen en vooral: een heel mooie website waarin we volledig naar wens onze activiteiten kunnen aanprijzen, met een mooie invulling van het archief als toetje. M.a.w.: heel tevreden klanten!

Ludwig Poignie

Regisseur, Lust in ’t Schoone | Koninklijk Theatergezelschap Ingooigem

We zijn super tevreden met onze mooie en overzichtelijke website ! Jürgen is erin geslaagd om de vele, vaak technische inhoud op een heel verstaanbare en commerciële manier te verwoorden. Onze uitgebreide website zal zeker nieuwe klanten over de streep trekken. Eén woord: bedankt !

Dries Verbeerst

Zaakvoerder, Ivan Verbeerst & Zoon | Installateur verwarming en sanitair Tielt

Jürgen heeft mij haarfijn uitgelegd welke inhoud ik hem moest bezorgen voor er met de bouw van mijn website van start kon worden gegaan. Ik kon kiezen uit een aantal concrete voorstellen qua stijl en lay-out. Als ik dan nog eens zijn heel betaalbare prijzen bekijk, moet webdesign zeker één van zijn hobby’s zijn 😉

Frank Stans

Zaakvoerder, Picalle | Inlijstingen & hedendaagse kunst Oostende

Ik ben heel tevreden met het eindresultaat van mijn nieuwe website. ik heb de nodige info doorgespeeld aan Jürgen waarmee hij verder aan de slag is gegaan om uiteindelijk tot dit mooi resultaat te komen. En dit dan ook nog tegen heel betaalbare prijzen !

Geert Snauwaert

Zaakvoerder, Snauwaert Geert | Algemene Bouwwerken Torhout

Ik ben heel tevreden met de stijlvolle aanpassingen die JD Design aan mijn website heeft uitgevoerd. Mijn producten komen nu veel beter in beeld, de diverse gegevens worden heel wat overzichtelijker weergegeven én mijn webhosting is de helft goedkoper. Kortom een echte aanrader !

Klaus van de Wetering

Zaakvoerder, Romeca Deutschland | Toeleverancier glasindustrie Hamminkeln (Duitsland)

Met mijn stijlvolle website kan ik mijn klanten een heel goeie service bieden. Mijn gasten kunnen nu namelijk op voorhand bekijken wat voor lekkers wij te bieden hebben. Reserveren is nu letterlijk “piece of cake”.

Kürt & Leen Verbeke

Uitbaters, De Trog |Restaurant Wakken/Dentergem

Dankzij de overzichtelijke oplijsting van onze vele kunstartikelen, wordt mijn website heel goed gevonden in Google en vinden bijgevolg ook heel wat meer fysieke bezoekers hun weg naar onze kunstgalerij.

Greet Vanderplaetse

Zaakvoerster, Rogghe b.v.b.a. | Schrijnwerkerij & Kunstgalerij Torhout