Modern webdesign

Digitale marketing

Copywriting

Webhosting

Snelle inlaadtijd – 99,99% uptime

T

SEO

Zoekmachineoptimalisatie – integratie zoektermen

Social Media

Integratie Facebook pagina

Fotobewerking

Lage resolutie zonder kwaliteitsverlies

Dynamisch

Makkelijk aanpasbaar door eindgebruiker

Responsive

Ook voor tablets, smartphones, …

Budgetvriendelijk

Kleine investering in geen tijd terugverdiend

Support

Uitstekende nazorg
en advies

We willen JD Design bedanken voor de heel vlotte samenwerking ! Jürgen heeft een heel goed luisterend oor en kan de verzamelde gegevens mooi hertalen in concrete en overzichtelijke informatie naar onze klanten en prospecten toe. Hij brengt zelf ook leuke voorstellen en ideeën aan qua layout en inhoud. Bovendien heeft hij er voor gezorgd dat onze website zeer goed wordt gevonden in de zeer wijde omgeving van Kortemark. We kunnen tevens rekenen op een heel goede en snelle dienst na verkoop… Slotsom: een echte aanrader 😉 !

Björn Vandamme

Zaakvoerder, Dakwerken Vandamme | Dak-en zinkwerken Kortemark

Voor de nieuwe website van koninklijk theatergezelschap Lust in ‘t Schoone uit Ingooigem deden we een beroep op de expertise van JD Design. En ik moet eerlijk zeggen: het heeft ons nog geen seconde gespeten! Een heel stipte opvolging, wensen vanuit de vereniging in wederzijds overleg volledig en integraal uitgevoerd, een uitermate snelle afhandeling/invulling van de bijkomende voorstellen vanuit de vereniging, directe respons bij vragen/opmerkingen en vooral: een heel mooie website waarin we volledig naar wens onze activiteiten kunnen aanprijzen, met een mooie invulling van het archief als toetje. M.a.w.: heel tevreden klanten!

Ludwig Poignie

Regisseur, Lust in ’t Schoone | Koninklijk Theatergezelschap Ingooigem

We zijn super tevreden met onze mooie en overzichtelijke website ! Jürgen is erin geslaagd om de vele, vaak technische inhoud op een heel verstaanbare en commerciële manier te verwoorden. Onze uitgebreide website zal zeker nieuwe klanten over de streep trekken. Eén woord: bedankt !

Dries Verbeerst

Zaakvoerder, Ivan Verbeerst & Zoon | Installateur verwarming en sanitair Tielt

Jürgen heeft mij haarfijn uitgelegd welke inhoud ik hem moest bezorgen voor er met de bouw van mijn website van start kon worden gegaan. Ik kon kiezen uit een aantal concrete voorstellen qua stijl en lay-out. Als ik dan nog eens zijn heel betaalbare prijzen bekijk, moet webdesign zeker één van zijn hobby’s zijn 😉

Frank Stans

Zaakvoerder, Picalle | Inlijstingen & hedendaagse kunst Oostende

Ik ben heel tevreden met het eindresultaat van mijn nieuwe website. ik heb de nodige info doorgespeeld aan Jürgen waarmee hij verder aan de slag is gegaan om uiteindelijk tot dit mooi resultaat te komen. En dit dan ook nog tegen heel betaalbare prijzen !

Geert Snauwaert

Zaakvoerder, Snauwaert Geert | Algemene Bouwwerken Torhout

Ik ben heel tevreden met de stijlvolle aanpassingen die JD Design aan mijn website heeft uitgevoerd. Mijn producten komen nu veel beter in beeld, de diverse gegevens worden heel wat overzichtelijker weergegeven én mijn webhosting is de helft goedkoper. Kortom een echte aanrader !

Klaus van de Wetering

Zaakvoerder, Romeca Deutschland | Toeleverancier glasindustrie Hamminkeln (Duitsland)

Met mijn stijlvolle website kan ik mijn klanten een heel goeie service bieden. Mijn gasten kunnen nu namelijk op voorhand bekijken wat voor lekkers wij te bieden hebben. Reserveren is nu letterlijk “piece of cake”.

Kürt & Leen Verbeke

Zaakvoerders, De Trog |Restaurant Wakken/Dentergem

Dankzij de overzichtelijke oplijsting van onze vele kunstartikelen, wordt mijn website heel goed gevonden in Google en vinden bijgevolg ook heel wat meer fysieke bezoekers hun weg naar onze kunstgalerij.

Greet Vanderplaetse

Zaakvoerster, Rogghe b.v.b.a. | Schrijnwerkerij & Kunstgalerij Torhout