Modern webdesign

 

Fotografie

Copywriting

 

Webhosting

Snelle inlaadtijd – 99,80% uptime

T

SEO

Zoekmachineoptimalisatie – integratie zoektermen

Social Media

Integratie Facebook pagina

Digitale marketing

Nieuwsbrieven, Google- & Facebookcampagnes

Dynamisch

Makkelijk aanpasbaar door eindgebruiker

Responsive

Ook voor tablets, smartphones, …

Budgetvriendelijk

Kleine investering in geen tijd terugverdiend

Support

Uitstekende nazorg
en advies

Onze nieuwe website werd heel deskundig en met veel geduld in elkaar gestoken door Jürgen van JD Design. Het is een moderne en professionele website geworden waar onze klanten alles duidelijk kunnen terugvinden over ons bedrijf. Hartelijk dank Jürgen!

Dominiek Andries

Zaakvoerder, ASD ~ Hvac & Sanitair Roeselare

Vlotte samenwerking. Jürgen geeft goeie info en advies en heeft dan ook een mooie en overzichtelijke website voor mij gebouwd. Bedankt!

Anja Vansteelandt

Zaakvoerster, Thuisverpleging Anja Vansteelandt Torhout

Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe website. Jurgen staat steeds klaar om aanpassingen uit te voeren en mij bij te staan om zo tot een goed en mooi resultaat te komen.

Veerle Dereere

Zaakvoerster, Thuisverpleging Veerle Dereere Lichtervelde

Jürgen is er in geslaagd om een professionele website te bouwen die heel toegankelijk is voor een bepaalde doelgroep. De foto’s en kleuren ogen bijzonder mooi. Jürgen denkt probleemoplossend en is creatief om bepaalde ideeën op een prachtige manier vorm te geven. Het resultaat is dan ook beter dan verwacht. Ik had het zelf niet kunnen bedenken. Bedankt voor de vlotte samenwerking, het overnemen van de webhosting, het geduld en het eindresultaat!

Danny Senesael

EFT Master Practitioner, Open Hemel | EFT praktijk Brugge

Ik ben heel tevreden over de nieuwe website en de zeer mooie foto’s. Onze zaak komt nu veel mooier en frisser over. Proficiat Jurgen voor het mooie werk in sneltempo!

Nico Cappaert

Uitbater, Rembrandt| Streekbieren- en Eetcafé Zedelgem

Ik ben heel tevreden over de geleverde service en wil Jürgen bedanken voor de vlotte samenwerking van begin tot einde, dit steeds met veel overleg! Kortom, een tevreden klant erbij! 😉

Sam Lâouaj

Zaakvoerder, Schrijn- en Dakwerken Sam | Schrijnwerken/Dakwerken Torhout

Ik zou Jürgen aan iedereen aanraden, hij kent echt zijn vak! Alles wat ik in gedachten had, werd ook zo ingevuld… Zelfs nog veel beter! Jürgen heeft heel veel geduld gehad om mijn ideeën te bundelen en er kwam altijd een hele vlotte reactie op al mijn vragen. Het was een leuke samenwerking met als resultaat een prachtige website waar ik echt heel trots op ben! Dikke merci hiervoor! 😉

Ilse Fiems

Zaakvoerster, Ilse Fiems | Schoonheidsspecialiste & Massagetherapeute Lichtervelde

Ik wil Jürgen bedanken voor het vernieuwen van mijn website. Dankzij hem kreeg de site een serieuze facelift! Veel uitnodigender, moderner, duidelijker en aangepast aan het doelpubliek. Jürgen geeft steeds veel tips en voert aanpassingen heel snel uit. Bij problemen doet hij er alles aan om voor een oplossing te zorgen.

Eve Dewaele

Zaakvoerster, De Talentenzolder| Kindercoaching & Creatieve workshops Torhout

Ik wil Jürgen bedanken voor de vlotte aanmaak van onze nieuwe website voor Herberg De Knocke, net als voor het overnemen van de webhosting. We kregen reeds heel wat aangename respons! Bedankt ook om verder onze evenementenkalender up-to-date te houden.

Christ Bruneel

Uitbater, De Knocke | Herberg Diksmuide (Nieuwkapelle)

Ik wil Jürgen van JD Design heel graag bedanken voor mijn mooie website en het vele geduld. Na de vele zenuwslopende momenten bij de opstart van mijn praktijk vind ik mijn site zelfs veel beter dan verwacht 😉 ! Alles wat ik op mijn website wou, staat erop. Jürgen is bovendien met veel leuke ideeën uit de hoek gekomen waar ik zelf niet eens had aan gedacht. In de toekomst zal ik JD Design zeker aanraden bij mijn vrienden en kennissen.

Jana Vuylsteke

Zaakvoerster, Jana Vuylsteke | Podologie Izegem

Jürgen, super bedankt voor de verfrissende en nieuwe website.
De samenwerking was heel goed, je luistert naar de wensen van de klant. Puik werk.
Arne Lips

Junior pilote, Ballonteam Lips ~ Ballonvaarten Rollegem – Kapelle

We willen JD Design bedanken voor de heel vlotte samenwerking ! Jürgen heeft een heel goed luisterend oor en kan de verzamelde gegevens mooi hertalen in concrete en overzichtelijke informatie naar onze klanten en prospecten toe. Hij brengt zelf ook leuke voorstellen en ideeën aan qua layout en inhoud. Bovendien heeft hij er voor gezorgd dat onze website zeer goed wordt gevonden in de zeer wijde omgeving van Kortemark. We kunnen tevens rekenen op een heel goede en snelle dienst na verkoop… Slotsom: een echte aanrader 😉 !

Björn Vandamme

Zaakvoerder, Dakwerken Vandamme | Dak-en zinkwerken Kortemark

Voor de nieuwe website van koninklijk theatergezelschap Lust in ‘t Schoone uit Ingooigem deden we een beroep op de expertise van JD Design. En ik moet eerlijk zeggen: het heeft ons nog geen seconde gespeten! Een heel stipte opvolging, wensen vanuit de vereniging in wederzijds overleg volledig en integraal uitgevoerd, een uitermate snelle afhandeling/invulling van de bijkomende voorstellen vanuit de vereniging, directe respons bij vragen/opmerkingen en vooral: een heel mooie website waarin we volledig naar wens onze activiteiten kunnen aanprijzen, met een mooie invulling van het archief als toetje. M.a.w.: heel tevreden klanten!

Ludwig Poignie

Regisseur, Lust in ’t Schoone | Koninklijk Theatergezelschap Ingooigem

We zijn super tevreden met onze mooie en overzichtelijke website ! Jürgen is erin geslaagd om de vele, vaak technische inhoud op een heel verstaanbare en commerciële manier te verwoorden. Onze uitgebreide website zal zeker nieuwe klanten over de streep trekken. Eén woord: bedankt !

Dries Verbeerst

Zaakvoerder, Ivan Verbeerst & Zoon | Installateur verwarming en sanitair Tielt

Jürgen heeft mij haarfijn uitgelegd welke inhoud ik hem moest bezorgen voor er met de bouw van mijn website van start kon worden gegaan. Ik kon kiezen uit een aantal concrete voorstellen qua stijl en lay-out. Als ik dan nog eens zijn heel betaalbare prijzen bekijk, moet webdesign zeker één van zijn hobby’s zijn 😉

Frank Stans

Zaakvoerder, Picalle | Inlijstingen & hedendaagse kunst Oostende

Ik ben heel tevreden met het eindresultaat van mijn nieuwe website. ik heb de nodige info doorgespeeld aan Jürgen waarmee hij verder aan de slag is gegaan om uiteindelijk tot dit mooi resultaat te komen. En dit dan ook nog tegen heel betaalbare prijzen !

Geert Snauwaert

Zaakvoerder, Snauwaert Geert | Algemene Bouwwerken Torhout

Ik ben heel tevreden met de stijlvolle aanpassingen die JD Design aan mijn website heeft uitgevoerd. Mijn producten komen nu veel beter in beeld, de diverse gegevens worden heel wat overzichtelijker weergegeven én mijn webhosting is de helft goedkoper. Kortom een echte aanrader !

Klaus van de Wetering

Zaakvoerder, Romeca Deutschland | Toeleverancier glasindustrie Hamminkeln (Duitsland)

Met mijn stijlvolle website kan ik mijn klanten een heel goeie service bieden. Mijn gasten kunnen nu namelijk op voorhand bekijken wat voor lekkers wij te bieden hebben. Reserveren is nu letterlijk “piece of cake”.

Kürt & Leen Verbeke

Uitbaters, De Trog |Restaurant Wakken/Dentergem

Dankzij de overzichtelijke oplijsting van onze vele kunstartikelen, wordt mijn website heel goed gevonden in Google en vinden bijgevolg ook heel wat meer fysieke bezoekers hun weg naar onze kunstgalerij.

Greet Vanderplaetse

Zaakvoerster, Rogghe b.v.b.a. | Schrijnwerkerij & Kunstgalerij Torhout