KFC Aarsele ~ Voetbalvereniging Aarsele (Tielt)

Op vraag van voorzitter Philippe Vindevogel werd de website van voetbalclub KFC Aarsele volledig in een nieuw en heel toegankelijk jasje gestoken. Zo worden de verschillende ploegen (eerste elftal, beloften en alle jeugdploegen) op de homepagina voorgesteld. Met één klik naar de site van de Belgische voetbalbond kan je de volledige speelkalender van elke ploeg heel eenvoudig raadplegen. Voor een vlotte contactopname werden de contactgegevens van alle trainers en bestuursleden op een aparte pagina weergegeven waardoor de speler(tjes) en hun ouders, sponsors, sympathisanten,… makkelijk hun aanspreekpartner kunnen mailen of bellen.
Uiteraard werd er ook heel wat aandacht besteed aan de vele sponsors, het uitgebreid beeldarchief en de rijke geschiedenis van deze voetbalvereniging uit Aarsele (Tielt).
>> Benieuwd naar de eerstvolgende match van je (klein)kind of favoriete ploeg of wil je eens de sfeer opsnuiven van deze heel geëngageerde club, neem dan zeker een kijkje op volgende website: www.kfc-aarsele.be